Nyhed

Invitation til de politiske partier i Sorø Kommune

DN Sorø har udsendt en invitation til samtlige politiske partier, som stiller op til Kommunalvalget d. 16. november 2021.

Alle opstillede partier i Sorø Kommune inviteres til vælgermøde med natur, miljø og klima som tema. Vælgermødet finder sted d. 27. oktober 2021 kl. 19.00 i Salen i Sorø Kultur og Fritidscenter.

Alle borgere i Sorø Kommune vil senere blive inviteret med til mødet, som vi forventer vil blive godt, velbesøgt og oplysende.

Se invitationen til partierne nedenfor.

Invitation til de opstillede politiske partier

De opstillede partier i Sorø Kommune inviteres hermed til vælgermøde med natur, miljø og klima som tema.

Onsdag den 27. oktober 2021 kl. 19.00 i Salen i Sorø Kultur og Fritidscenter

På vælgermødet vil vi gerne høre, hvordan de lokale kandidater ser Sorø Kommune om 10 år, når det drejer sig om natur, miljø og klima. Vi vil gerne høre, hvilke 3 konkrete initiativer kandidaterne vil tage i den forbindelse. Disse initiativerne kan jo meget vel være en forlængelse af partiets tilbud til borgerne om et grønt håndtryk.

Der er tradition for, at DN Sorø holder vælgermøde forud for et kommunalvalg, og det har altid været møder præget af gode, oplysende og konstruktive debatter. - Det forventer vi naturligvis også vil ske denne gang.

DN Sorø ser frem til at få jeres tilmelding til en aften i naturens, miljøets og klimaets tegn, og vil vende tilbage med flere oplysninger, når vi nærmer os dagen.

Hilsen
Niels Hilker
formand for DN Sorø

(invitationen udsendt til partierne d. 11. august 2021)

Flere nyheder