Nyhed

Årsberetning 2024

Formandskabet og tovholderne for de enkelte arbejdsgrupper i DN Sorø, har i samarbejde udarbejdet en årsberetning for aktiviteterne i afdelingen i 2024. Det er blevet til et digert værk på 19 sider, som afspejler de mange aktiviteter, som foregår i regi af DN Sorø.

Se videre nedenfor

Årsberetningen kan læses her.

Årsberetningen kommer hele vejen rundt, herunder:

  • De praktiske arbejdsopgaver i DN Sorø, såsom: Affaldsindsamlingen, pasning af hasselmus og hasselmuskasser, vores aktive naturpleje og arbejdet med at sikre forholdene for den sjældne strandtudse i kommunen.

  • DN Sorøs arbejde med udviklingen i Sorø, hvor der sker en voldsom udvikling med etablering af solcelleparker og ønsket om byggeri tæt på vores smukke søer samt den ændrede drift af Stiftelsens enge.

  • DN Sorøs samarbejde med mange instanser i forsøget på at få etableret en bred naturkorridor helt fra Saltbæk Vig over Åmosen og de store færdiggravede råstofgrave i Sorø og til og med Tystrup-Bavelse Naturpark, herunder etablering af store rekreative muligheder for mennesker, flora og fauna.

  • DN Sorøs arbejde i forbindelse med det kommende kommunal - og regionsrådsvalg i november 2025.

  • Socialt sammenhold: Via arbejdet i arbejdsgrupperne, gennem deltagelse i de månedlige bestyrelsesmøder samt via det årlige sociale arrangement for alle aktive, forsøger vi at gøre arbejdet i DN Sorø givende, ikke kun fagligt, men også socialt.


Skulle du få lyst til at være med i ovenstående, så kontakt formandskabet eller en af tovholderne i arbejdsgrupperne. Mailadresserne på disse kan ses i oversigten over arbejdsgrupper. Tryk på knappen nedenfor, eller mød os på årsmødet onsdag d. 30. oktober 2024 kl. 19:00-21:30 på Værkerne i Sorø.

Flere nyheder